ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ΄΄DIASKEPSIS΄΄ – MATINA TSAMI ιδρύθηκε από τη Ματίνα Τσάμη, Διερμηνέα Συνεδρίων. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη από το 1988 στο τομέα οργάνωσης συνεδρίων – σεμιναρίων καθώς και κάλυψης επιστημονικών εκδηλώσεων (συμπόσια, ημερίδες, παρουσιάσεις κλπ).

Ως Γραφείο Οργάνωσης συνεδρίων έχει την δυνατότητα με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες στα πλαίσια της οργάνωσης συνεδρίων και των εκδηλώσεων που καλύπτει:
– Ταυτόχρονης Διερμηνεία
– Ηχητικές εγκαταστάσεις
– Συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης (Simultaneous Interpretation Systems)
– Θάλαμοι ταυτόχρονης διερμηνείας (Καμπίνες)
– Ζωντανές συνδέσεις (Videoconferences)
– Προβολικά συστήματα (Data, Overhead & Slide projectors )
– Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές με TFT Monitors (PC & Laptops)
– Ζωντανές Ηχογραφήσεις Συνεδρίων, Ημερίδων, Παρουσιάσεων κ.λ.π

και Διάφορες άλλες Υπηρεσίες όπως:
– Οθόνες Πλάσμα (Plasma Displays)
– Μαγνητοσκόπηση συνεδρίων, εκδηλώσεων
– Data & Video projection Video walls
– Plasma Walls κ.α

Η Diaskepsis δραστηριοποιείται στον τομέα τεχνικής υποστήριξης συνεδρίων από το 1988. Έχει καλύψει περισσότερα από 800 συνέδρια, συμπόσια και επιστημονικές ημερίδες. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας και τα σύγχρονα «τεχνικά μέσα» ήχου και εικόνας εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα στις εκδηλώσεις σας.

Οι μικροφωνικές μας εγκαταστάσεις προσφέρουν ένα εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα με αυτοενισχυόμενα ηχεία και κονσόλες ήχου YAMAHA, PROEL.

Παράλληλα με τον ήχο, προβολικά συστήματα, data projectors, slides projectors, video projectors, εξασφαλίζουν την επιτυχία των συνεδρίων.